Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact met mij op!

De persoon achter het bedrijf Jacq Design ben ik, Jacqueline Govers de Hon.

Neemt u vooral een kijkje in mijn galerie waarin u muurschilderingen, portretten en schilderijen kunt zien. Heeft u interesse in een eigen muurschildering (bijvoorbeeld een muurschildering voor in de kinderkamer) in uw huis of bedrijf of wilt u een bijzonder portret of schilderij laten maken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Uw eigen muurschildering?
Heeft u nog geen idee wat u op uw muur, deur, paneel of doek wilt? Of heeft u juist wel een afbeelding of thema in gedachten? U kunt vrijblijvend advies krijgen van mij. Aan de hand van uw ideeën en eventueel afbeelding(en), mijn portfolio en natuurlijk uw interieurstijl kunnen we een bepaalde sfeer bepalen. Ik kijk zelf nog even op het internet om nog meer over een thema te weten en uiteindelijk ontstaat er een ontwerp dat ik op papier schets.
Aan de hand van het ontwerp en het oppervlak van de muur kan ik u gelijk een prijsindicatie geven.

Mocht u geïnspireerd zijn door m’n werk en bent u geïnteresseerd in een eigen muurschildering bij u thuis, in uw bedrijf of organisatie, bel of app me gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Groetjes Jacqueline

Telnr.: 06 288 02905
E-mail: jacqueline.goversdehon@gmail.com

RECENT WERK